Ταξιδεύοντας στο Ναύπλιο | Οδιγίες για να φτάσετε στη Πανσιόν ΑνάπλιView Pension Anapli - Hotel Guest House in a larger map

Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε το χάρτη Google παραπάνω για να δείτε την ακριβή θέση μας στο Ναύπλιο και να λάβετε οδηγίες για το πώς θα ταξιδέψετε για το Ναύπλιο.

Αν πρόκειται να ταξιδέψετε με το λεωφορείο, βρισκόμαστε  λίγα μέτρα από το σταθμό των λεωφορείων στο Ναύπλιο. Παρακαλούμε ανατρέξτε στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας λεωφορείων Αργολίδα για διαδρομές και δρομολόγια http://www.ktel-argolidas.gr

Δρομολόγια και διαδρομές για σιδηροδρομικό ταξίδι στην Κόρινθο μπορούν να βρεθούν στο http://www.trainose.gr  - Κατά την άφιξη στην Κόρινθο οι επισκέπτες θα πρέπει είτε να μεταφέρουν στο σταθμό των λεωφορείων στην πόλη ή να χρησιμοποιήσετε  ένα ταξί για να φτάσετε στο Ναύπλιο.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε μεταφορά στην Pension Anapli με ταξί από οπουδήποτε στην Ελλάδα ή ενοικίαση αυτοκινήτου μέσω μιας αξιόπιστης τοπικής εταιρείας για λογαριασμό των επισκεπτών  μας. Παρακαλώ ρωτήστε για λεπτομέρειες και δείτε την ειδική σελίδα μας  με προσφορές.